(0)
(0)
€ 35,00
<p>Linned forklæde "Ronja" er en klassisk model af et forklæde, der rækker til knæene. Selens originale stil, der er syet helt med forklædet, giver den en unik stil.</p>
(0)
(0)
€ 149,00
<p><span style="color:#262626;font-family:'-apple-system', 'system-ui', 'Segoe UI', Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;">Lniany fartuch „Ronja” to nasz pierwszy model. Idealny do pracy w domu, ogrodzie a także w kawiarni, pracowni...

Vi tilbyder linned arbejdsforklæder til mænd og kvinder. Forklæderne passer perfekt til kroppens form. Perfekt til arbejde i haven.

Linned forklæder og forklæder til arbejde - Lennea

Vores arbejdstøj er ikke kun smukt, men også funktionelt. Vi er en producent af forklæder, som lægger vægt på kvalitet, men også ergonomi i brugen. Forklæder og forklæder er en af ​​de grundlæggende former for beskyttelse på arbejdet, som kræver kontakt med midler, der kan tilsmudse os. Derfor skal arbejdstøjet være modstandsdygtigt over for forskellige former for skader og snavs. Forklæder skal kombinere en beskyttende funktion med bekvemmeligheden ved brug. Jeg kan ikke begrænse mine bevægelser og samtidig skal de være nemme at tage af og på. Takket være brugen af ​​linned som grundmateriale har vi skabt den perfekte løsning. Takket være dets unikke egenskaber gør hør det nemmere at holde forklædet rent og giver mulighed for meget hyppig vask, hvilket ikke påvirker forklædets udseende.

Vores forklæder er en god løsning til hoteller, caféer, restauranter og pensionater. De er perfekte til atelierer, hvor det er nemt at blive snavset, såsom floristiske, keramiske eller kunstneriske atelierer. Vores forklæder vil være nyttige for enhver konditor. Forklæderne er lavet af materialer af høj kvalitet, som gør, at de kan bruges i lang tid uden at skulle købe nye, takket være det skåner vi også miljøet.

Butikken tilbyder et bredt udvalg af arbejdsforklæder, der nemt kan tilpasses dine mål. Der er normalt mindre forklæder at vælge imellem, såsom XS, S, M og de større L og XL. Vi har også universalforklæder, der kan tilpasses dine behov ved hjælp af stropper. Vi har herre- og dameforklæder og -forklæder samt unisex-forklæder.

Vores typer forklæder og arbejdsforklæder.

De mest almindelige forklæder er lange forklæder med lommer eller de såkaldte forklæder:

Tjener / bartender - de dækker normalt vores krop fra taljen til knæene. Det vigtigste er, at de har en bred frontlomme, gerne delt i 2 mindre, hvor der kan passe en notesbog og en kuglepen til at skrive bestillinger. Forklædet skal have en speciel krog, en løkke, så arbejderen altid kan have en viskeklud med.

Køkken - normalt i form af en tunika med et forklæde, der dækker os fra nakken til knæene. Disse forklæder har specielle pladser til klude eller andet lille madlavningstilbehør.

Kosmetik og frisør - normalt uden ærmer, med dækket front, bundet bagpå eller foran og rundt om halsen (det er godt, hvis der er en multi-level justering). Mange modeller er udstyret med løkker til ophængning af klude og lommer.

Man kan ikke glemme konditor- eller bagerkostumet. Linnedforklæder er også perfekte til butikken eller rengøringen. Et forklæde er en uundværlig assistent til at arbejde på værkstedet og mange andre steder, hvor du skal lave en hurtig reparation, som kan blive snavset, og du ikke har tid til at skifte hele outfittet.

On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close