Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik på www.lennea.pl -webstedet

Generelle oplysninger

 1. Denne fortrolighedspolitik fastsætter reglerne for behandling og beskyttelse af personoplysninger, som brugerne giver i forbindelse med deres brug af tjenesterne i onlinebutikken via webstedet.
 2. Administratoren af ​​personoplysninger på webstedet er Lennea Magdalena Biedronczyk med hjemsted på ul. św. Antoniego 14/3, 44-200 Rybnik NIP 6423012798 REGON 243209683
 3. Af hensyn til sikkerheden for de data, der er betroet os, har vi udviklet interne procedurer og anbefalinger for at forhindre videregivelse af data til uautoriserede personer. Vi kontrollerer deres ydeevne og kontrollerer konstant, om de overholder de relevante retsakter - persondataloven, lov om elektroniske tjenester samt alle former for udøvende retsakter og fællesskabslovgivning.
 4. Personoplysninger behandles på grundlag af samtykke fra brugeren og i tilfælde, hvor loven bemyndiger administratoren til at behandle personoplysninger på grundlag af lovbestemmelser eller til at gennemføre den kontrakt, der er indgået mellem parterne.
 5. Websitet udfører funktionerne med at indhente oplysninger om brugere og deres adfærd på følgende måde:
  - gennem oplysninger, der frivilligt er indtastet i formularer
  - gennem indsamling af "cookies" [se politikken for " cookies "].
 6. Websitet indsamler oplysninger, der frivilligt er givet af brugeren.
 7. Dataene i formularen behandles til det formål, der følger af funktionen af ​​en bestemt formular, f.eks. for at behandle oplysningerne kontakt
 8. Personoplysninger, der efterlades på webstedet, sælges eller gøres ikke tilgængelige for tredjemand i overensstemmelse med bestemmelserne i persondataloven.
 9. Dataene i formularen kan ses af den fysiske person, der placerede dem der. Denne person har også ret til når som helst at ændre og stoppe behandlingen af ​​sine data.
 10. Vi forbeholder os retten til at ændre webstedets privatlivspolitik, som kan blive påvirket af udviklingen af ​​internetteknologi, mulige ændringer af loven inden for beskyttelse af personoplysninger og udviklingen af ​​vores websted. Vi vil informere dig om eventuelle ændringer på en synlig og forståelig måde.
 11. Websitet kan indeholde links til andre websteder. Sådanne websteder fungerer uafhængigt af webstedet og er på ingen måde under opsyn af www.lennea.pl webstedet. Disse websteder kan have deres egne fortrolighedspolitikker og regler, som vi anbefaler, at du læser.

Hvis du er i tvivl om nogen af ​​bestemmelserne i denne fortrolighedspolitik, er vi tilgængelige - vores data kan findes på fanen KONTAKT.

On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close