Det originale forklæde med seler krydset på ryggen er perfekt til at arbejde på en cafe, pub eller restaurant. Naturmaterialer som hør eller bomuld vil beskytte tøjet og samtidig lade huden ånde. Takket være deres brug er forklædet luftigt og let, det irriterer ikke huden, hvilket er ekstremt vigtigt, når man arbejder mange timer i gastronomi. Derudover er begge stoffer kendetegnet ved høj hygroskopicitet af fibre, hvilket betyder, at de er meget absorberende, og de afgiver fugt til ydersiden.

Modellen af ​​et forklæde med seler, uden fastgørelse og snore, gør på- og brug af forklædet ekstremt hurtigt og behageligt, og belaster samtidig ikke nakken. På siderne er der forstærkede lommer til det mest nødvendige tilbehør.

Forklæderne i vores tilbud er kendetegnet ved en original, enkel stil kombineret med et ædelt stof, det vil sige hør, som giver forklæderne charme og elegance. Takket være dette bliver hverdagens arbejdstøj til et originalt tilbehør, som vil få os til at føle os specielle og komfortable på arbejdet. Forklæder i skandinavisk stil vil være det perfekte supplement til et professionelt mærke. Arbejdstøj er et vigtigt element i den æstetiske konsistens på et givet sted. Påklædningen af ​​ansatte på en cafe eller restaurant er et udstillingsvindue og samtidig et kendetegn for kunderne.

On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close