(0)
(0)
€ 62,90
<p>Underlaget absorberer fugt perfekt og isolerer dig fra den varme saunabænk. Naturlig base lavet af 100% linned honeycomb stof. Takket være denne vævning er foundationen meget absorberende, kødfuld og samtidig ekstrem blød.</p> <p></p>

Naturlig base lavet af 100% linned honeycomb stof. Takket være denne vævning er foundationen meget absorberende, kødfuld og samtidig ekstrem blød. Underlaget absorberer fugt perfekt og isolerer dig fra den varme saunabænk. Desuden har hør mange egenskaber, som er meget anvendelige i saunaen:

- Hør, som et naturligt stof, har de bedste hygroskopiske egenskaber, hvilket betyder, at det absorberer fugt meget godt og fordamper det hurtigt, hvilket er ekstremt vigtigt under brug fra spa-saunaen eller -badet. Derudover er linned meget gennemtrængeligt for luft, så det ophober ikke bakterier og bakterier, så foundationen forbliver frisk og fri for ubehagelige lugte.

- Den har antibakterielle og hypoallergene egenskaber, hvilket betyder, at den ikke irriterer huden og er ideel til folk med tendens til allergi.

- Hør er det mest holdbare af alle stoffer, derfor strækker det ikke og er modstandsdygtigt over for friktion og bliver blødere for hver vask.

- Hørstof er miljøvenligt, fordi det er biologisk nedbrydelige og der bruges ingen kemikalier i deres dyrkning kemiske pesticider på grund af manglen på parasitter, der angriber planten.

Lørpuden fylder lidt, hvilket er en meget nyttig funktion, når du rejser, i sauna eller swimmingpooltaske. Mål på puden: 65 x 200 cm

On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close