(0)
(0)
€ 44,90
<html><body><p>"Ronja" hørforklædet er en klassisk knælang forklædemodel. Det originale design af seler syet sammen med forklædet giver det en unik stil.</p></body></html>

Et hørforklæde til at arbejde i en frisørsalon eller frisør er et væsentligt element i outfittet. Det beskytter overtøjet, men afspejler også stuens æstetik. Beskyttende forklæde lavet af 100% hør produceret i Polen. Det er det naturlige og holdbare materiale af højeste kvalitet. Det originale snit i japansk stil, med seler i stedet for bindebånd, gør forklædet meget behageligt, nemt at tage på og belaster ikke nakken. Desuden passer den til enhver figur.

Brugen af ​​naturlige materialer, såsom linned, er meget hygiejnisk. Forklæder kan vaskes ved høje temperaturer og stryges, hvilket giver dig mulighed for at slippe af med snavs og alle slags mikroorganismer. At tage sig af hygiejnen, og dermed sikkerheden for dig selv og klienten, er ekstremt vigtigt i arbejdet som frisør eller barber. i frisørbutikker.

Lniane fartuchy ochronne został zaprojektowany z myślą o fryzjerach, barberach czy tatuażystach,  a także do codziennej pracy w sklepach fryzjerskich.

On Top
Cart
Close
Back
Account
Close
Menu
Close